Stegt flæsk med persillesovs
Ornament
Bryst
Ingredienser:
750 g. - 1 kg røget kæbesnitte (bacon)

Persillesovs:
20 g smør.
2 spsk. hvedemel.
2 dl mælk.
2-3 dl kartoffelvand.
1 bundt persille.
1/2 tsk. reven muskatnød.
Salt og peber.

Tilbehør:
Kogte kartofler.

Intet får safterne til at stige som denne ret, det ved enhver ørkensøn. Af samme grund kendes retten i ørkenkredse som Love Dish nr. 1.
Du har naturligvis ikke brug for denne opskrift. Men print den ud til din kvinde, og snart vil din ørkenvandring af et sexliv forvandles til en stor og frodig oase af dampende vellyst!

Kom så igang kvinde!
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt, saltet vand. Gem kogevandet til persillesaucen.
Skær baconstykket i tynde skiver og steg det på en tør, varm pande ca. 2 min. på hver side, til det er gyldent og sprødt.
Hæld fedtet fra panden og læg baconskiverne på fedtsugende papir eller køkkenrulle og hold dem varme under folie.
Til saucen bages smør og mel sammen i en gryde. Pisk godt. Mælken hældes i opbagningen lidt ad gangen sammen med kartoffelvandet, mens der piskes. Når saucen har den rette konsistens, tilsættes hakket persille og den smages til med muskatnød, salt og peber.

NB: Hvis man får serveret Stegt flæsk med persillesovs hjemme hos Søren Pilmark, er stegte bløde løg obligatorisk tilbehør.

Læs den smukke ode til denne fantastiske spise her!

Baggrunden for Ørkenens Sønner.

Ornament